Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HOMAGE TILL EVERT TAUBE


Denne svenske visskald har etsat
sig in i vår folksjäl. Visskatten som
han lämnat inspirerar än idag.

Är förknippad med sommar, skärgård,
sjömansliv från när och fjärran, till
fest på Sjösala äng.

Tack Evert för alla visor som
gjort oss svenskar svenskare.




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 320 gånger
Publicerad 2011-08-31 11:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar