Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Säkert släpper nytt och jag kan inte lyssna på det. Vet inte vad jag ska skriva här mer.


Alla mina ruvor och jag river

Mina ruvor trillar av gamla minnen på min handled
och jag river, river och river
river upp mig själv
skär upp litegrann och tittar lite på det som finns inuti

Nej, jag skadar inte mig själv
jag bara river upp lite hud för att se
se ifall det finns något där inne
inuti mig, ifall hon fortfarande finns kvar

finns hon fortfarande kvar? frågar jag mig själv i min tystnad
och jag vill, jag vill
(JAG VILL VERKLIGEN)
säga nej, jag är starkare än så
jag är bättre, bättre.

Men nej
jag har alltid fått höra det
hur stark jag är, hur mycket jag stått ut med
och fortfarande ler
hur stark jag är, mot en ond värld
Du är så stark Clara, du är så stark

Men kan ni verkligen se det intorkade blodet under mina naglar,
kan ni verkligen se svagheten det avslöjar?

Svagheten som skiner igenom när jag sitter ensam,
ensam på mitt rum och
river, river och river
river upp mig själv
skär upp litegrann och tittar lite på det som finns inuti




Fri vers av FysisktMental
Läst 533 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-31 19:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

FysisktMental
FysisktMental