Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Johan, Hur kan det ha gått fem veckor? Hur kan tiden gå så snabbt? Jag tror inte ens att jag tror att du ska svara längre. Engelska citat lånat från låten Haligh, haligh, a lie, haligh - Bright Eyes


Du ligger i flyttkartonger och min garderob för jag är inte redo att släppa dig

Det var först för några dagar
kanske en vecka sedan
som jag insåg hur ont det måste gjort i dig, ryktena om att
jag och han, han och jag
och jag hatar mig själv. Jag hatar att det inte var så konstigt att
du inte trodde på mig när jag sa att jag
fortfarande älskar dig till döds, fortfarande
bryr mig och känner för dig


You said you hate my suffering
And you understood
And you'd take care of me
You'd always be there
Well where are you now?


Jag ljög inte, Johan,
vad jag än kände och känner för honom förändrar
inget. Inget förändrar något och du har fortfarande
dött av dig själv i ett badkar, i en filt som
är instängd i min garderob.
Du är fortfarande självdöd, och jag
saknar dig. Jag saknar dig mer och mer och
det finns så
många
ord
Men inga räcker till, Johan, det räcker inte till och jag...
jag räcker inte till.




Fri vers (Fri form) av FysisktMental
Läst 373 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-09-07 10:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

FysisktMental
FysisktMental