Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
foto av Jana Eriksson, http://www.janaeriksson.com. Jag och min mamma på begravningen.


Vad som än har hänt, är allt mitt fel?

Jag lyssnar på musik som vi delade
och när de spelade Kom Änglar av Winnerbäck i kapellet
så gav jag upp och


vi sjöng ju alltid den tillsammans, Johan, och nu
nu är det förjävla kallt, graderna har sjunkit till minus och du är död,
du är död och jag vill inte mer,
jag vill inte leva med det här och


jag gav upp, Johan, jag gav upp,
du finns inte längre och de pratar om att du alltid är med oss,
men jag känner inte ett skit, jag är dödsrädd för livet
men kan inte vända om, kan inte ta samma väg som du för
jag kan inte göra så mot dem, Johan, jag kan inte göra så





jag kan inte leva med att du inte orkade leva,
jag orkar inte leva med att du hade varit varm om jag hade varit kvar.




Fri vers (Fri form) av FysisktMental
Läst 427 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-08-27 10:39



Bookmark and Share


  Alexandoria
Fan vad bra du är. Det gör ont.
2013-01-05
  > Nästa text
< Föregående

FysisktMental
FysisktMental