Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-


Gick bort sig i mörkret

Den största frågan som följer med mig
Hur pratar jag om dig?
Hur pratar jag om någon som dog, någon som
28 år gammal
tog klivet ut ur våra liv, försvann efter att jag
försvunnit från dig

Hur går jag vidare?
Ärr bleknar, men detta är fortfarande stort
Fult
Rött
Svullet
och i gropen jag inte kunnat fylla igen ekar allt som inte blev, allt som inte
hände. Allt som jag inte sa, allt som jag

Aldrig aldrig aldrig
kommer kunna glömma




Fri vers (Fri form) av FysisktMental
Läst 272 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-03-20 23:39



Bookmark and Share


  Sofiapoema
<3
2015-06-07

  Röda Sam
Jag tänker fortfarande på honom
2015-04-24
  > Nästa text
< Föregående

FysisktMental
FysisktMental