Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
så jävla värdelöst och onödigt och jag vet fan inte vad


Jag hatar dig för att du älskade mig så mycket att du dog när jag stack

jag är så jävla trött på detta nu, jag är så
jävla
arg
för att jag bara


gråter. Jag bara gråter, jag gråter för allt och ingenting och du slipper allt, du slipper känna, gråta, hoppas, hata, du slipper vara förbannad på en värld du inte befinner dig i längre för du gav upp och lämnade din skit här hos oss, hos mig och jag orkar inte det här längre, JAG ORKAR INTE DET HÄR LÄNGRE OCH HUR FAN KUNDE DU TRO ATT DET SKULLE GÅ ÖVER, JOHAN, HUR FAN KUNDE DU TRO ATT JAG INTE SKULLE SITTA HÄR OCH HATA ALLT SOM HÄNT, HATA MIG SJÄLV, HATA DIG OCH SKRIKA MIG IGENOM NATTEN? HUR KUNDE DU GÖRA SÅHÄR MOT MIG?

jag är så jävla trött på att jag inte orkar, så jävla trött på att jag inte kan skriva skoluppgifter och så jävla trött på att du lämnade oss. så jävla trött på att du sa att det inte var mitt fel, så jävla trött på att alla andra säger det också, så jävla trött på att jag inte vill mer.


jag är så jävla trött och jag vill inte mer, för du tog den enkla vägen ut och dog i ett badkar, och här sitter jag och måste överleva med hatet du lämnade kvar.




Fri vers (Fri form) av FysisktMental
Läst 700 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-10-24 11:20



Bookmark and Share


  Drömfångare
Oj, mycket starkt...!
2012-10-24
  > Nästa text
< Föregående

FysisktMental
FysisktMental