Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara en sammanfattande tanke som berör ett synnerligen aktuellt
problem som sysselsätter en stor del av min tid för stunden ...




Om lojalitet

På något sätt
lyckas kombinationen av oss
göra en del fel rätt ...

Lojalitet är ett begrepp
vi närmar oss på vitt skilda sätt ...

Du ingår i mitt lojalitets koncept
på grund av och endast därför
att vi har två gemensamma intressen
vilka för mig betyder mer än allt

Jag ingår inte i ditt lojalitets koncept
just därför ...




Fri vers av Peter Stjerngrim VIP
Läst 387 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-09-01 03:57



Bookmark and Share


  erkki
Den här var svår. Om det existerar positiva vibbar mellan två människor, oavsett vilka och hur, så uppstår lojalitet. Innebörden i ett stadium där man bara känner varandra lite grand innebär väl att man stöder varandra med lite råd och synpunkter.
2011-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP