Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uppviglare


det är du som är bomben
jag är bara tändarn

så inte mitt fel
om det exploderar

hur myckat skada
kan man göra
med en penna?

det är inte stammen
som har löv
det är trädets grenar

förstår du
vad jag menar?

jag ligger
bara hemma

i sängen
som förstenad

kan endast
hoppas på att
ert system
ska sprängas

men i detta
är jag passiv
ingen syndabock

så ni får
helt enkelt

fortsätta leta
















Fri vers av Staffan Welroos VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-09-28 16:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Staffan Welroos
Staffan Welroos VIP