Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avtryck

Catwalk TIGI
fyller mitt nattbadrum
Du är inte här men du vet
precis
hur jag ser ut
med löddrigt hår
Och du vet hur det känns
att se på mig
(tyvärr)

Och det gör inget att vattnet
bränner som gråten i halsen
,skär igenom huden
som elektrisk kåthet
bara jag får ut något av det

Så.

Farväl
fingeravtryck.




Fri vers av oprivat
Läst 545 gånger
Publicerad 2006-01-07 14:20



Bookmark and Share


    afrika
den här var kanske motsatsen till mitt avtryck. en känsla av obehag, fick jag.. men inte på ett dåligt sätt. I klartext: speciell känsla. gillar slutet.
"så." ett snyggt drag.
2006-01-09

    livräddaren
fruktanvsärt smärtsamt!
2006-01-07

    vilsen
dina ord, älskling, de är så starka att läsa ! (L)
2006-01-07

  Smultris
Wow... Dina ord.... detta är suveränt...
2006-01-07
  > Nästa text
< Föregående

oprivat
oprivat