Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förtöjd

oj, den kättingen var stor sa jag
när hon band mig i sina tankar




Övriga genrer av Fredric
Läst 558 gånger
Publicerad 2006-01-07 14:53



Bookmark and Share


  Madjori
Kort men ...såååå...bra!!!!!
Hälsn.
Madjori
2006-06-23

  Ann-Cathrin
Sååååååååå bra....lite Stenmarck! Men ændå Fredric såklart....
2006-01-07

  Cris
Oj , oj...jag känner verkligen hur de tynger ...
2006-01-07

  Virgo Cinnamon
var den FÖR stor? =)
Kort o kraftig denna !
2006-01-07

  Sanningsägaren VIP
Ordbunden ska man ej vara.. men ska det inte stå "kätting-en"?
Du är kreativ nu, skriv på!
2006-01-07

  Thirre
Den är bra som den är. Fyndig och djup på samma gång. Gillar sådana där kortisar som med en enda mening kan förmedla så mycket!
2006-01-07

  Magnus Mojo Olsson
Tycker denna är broderad bra i sin enkelhet. Klar och tydlig med en stor eftertänksamhet. Onödigt att låte bygga ut det som faktiskt redan sägs.
2006-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric