Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag möter dej


det bor en ängel
i din hand

när du smeker
min hud

det stiger ljuvliga toner
från ditt leende

när jag nuddar din blick


i lä av din ömhet

möter jag dej

naken




Fri vers av bitch
Läst 146 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-09-02 16:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bitch