Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Satt på papper 2011......


Älskar med september.......

Vi älskar med hösten
du och jag

en trekant med september
och det svalnande havet

bevakade

av döende solrosor
med hängande huvud

vi älskar med hösten
du och jag

en trekant med september
i väntan
på första
frostnatten






Fri vers av Bengt Lindell VIP
Läst 363 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-09-02 20:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bengt Lindell
Bengt Lindell VIP