Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en förbannelse

han föll offer för min överkvinnlighet

en svag stackare i förhoppningens klor

och i samma ögonblick föll han också ut ur mina drömmar

för alltid




Övriga genrer av Mimmilainen
Läst 351 gånger
Publicerad 2006-01-07 15:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
fin beskrivning
av en episod i det ständigt pågående könsspelet!
men varför titelns 'Förbannelse'?!
2006-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Mimmilainen