Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
orden kom till mig i sömnen


avsked

vi kläcktes
fick dig
att koka och du knäcktes
utan skal nu
för oss båda för oss båda
men du lade locket på




Fri vers av Mimmilainen
Läst 483 gånger
Publicerad 2007-02-13 12:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mimmilainen