Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
the f-word


fridhemsplan för mig

fann friden på fridhemsplan
gick genom grönt och gult
telefonabonnemangskrängande pojkspolingar
jag känner till typen
och folk som stannade framför rulltrappan
snart framme
på en lite soffa, mittemot ett bord
med intetsägande interiör, inte alls som maeterlinck

hittade frid på ett bord
utkopierad
lyser upp, slocknar, lyser upp och slocknar
genom springan
till mig, till mig
spotta ut något varmt, en pina colada om du tycker om det
det kladdade pappret var lite fulare
men ändå så bra,
så mycket bättre?

hur många kopior finns det?




Fri vers av Mimmilainen
Läst 442 gånger
Publicerad 2007-03-08 23:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mimmilainen