Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

uppkopplat liv

Om du lever för fort, hinner du inte se ljuset och färdas du fortare än det, blir allt svart.
Något att tänka på för den ständigt elektronikfastlänkade generation vi nu ser ta plats på scen.
Uppkopplad men sällan avkopplad
Närvarande utan att vara det

Handfängslad i livet sett genom mobilofon.




Prosa av Ingmar Hård VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-09-03 19:47



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"Uppkopplad men sällan avkopplad".
Mycket bra och tyvärr sant.
Köper detta!
2011-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP