Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liten nattlig reflektion ...




Även tålamod har sin begränsning

Även om det så är
att det finns ett ögonblick
alldeles innan man stoppar skeden
med honungen i munnen
då den smakar som allra bäst ...

... så förutsätter det
att man vet hur honung smakar ...




Fri vers av Peter Stjerngrim VIP
Läst 339 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-09-04 05:26



Bookmark and Share


  Delilah Juno VIP
Så sant ... den som en gång ...
2011-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP