Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

10:14. Vi Kunde Ha Hetat Norén



... också du måste dö. Ja måste
- inte behöver - i kursiv till och med

om det gick, för döden är inget behov
nej döden är en plikt, som lumpen förr

eller Hesa Fredrik över taken, eller
barnvåldtäkternas livsnödvändighet.




Fri vers av ulf olsson
Läst 399 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-09-04 10:16



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Ja...Lars svävar genom din text...farsan den token sa "att OM jag dör..." men så blev han gammal också...
2011-09-04
  > Nästa text
< Föregående

ulf olsson
ulf olsson