Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flyktigt



Kaffe med småbröd
och vetefläta
på min uteplats

En blåmes tog sats
för att äta
ur din hand

Den pickade raskt
och strax
med ett flax
var den borta

Din kyss
just nyss
likadan.




Bunden vers (Rim) av Delilah Juno VIP
Läst 285 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2011-09-04 16:57



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Den käns som om denna kyss är något du önskar hade varat en längre stund.... fint..
2011-09-09

  Filosofen2
Gillar denna mycket....nukänsla
2011-09-04

  Christine Sabel
Det är själva nuet i livet
2011-09-04

    ej medlem längre
Ah...en snabbkyss


Hoppas på längre turer i natt *ler*
2011-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Delilah Juno
Delilah Juno VIP