Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

246. Omfamnande nåd




Livet är gåtfullt och svårt att förstå
Vi lever alla våra trassliga liv
Vem skall befria oss

Jesus ge oss kraft
att ta tag i oss själva
ge oss kraft att växa

Jesus känner av evighet
Fadershjärtats ömma slag
Lika innerligt vill Sonen
sammanbinda oss med Fadern
och med sig själv

Låt oss lyfta våra händer i bön
och fästa vår blick på korset
Våra hjärtan fylls av tacksamhet
och jublande glädje
över den älskande Fadern
och den omfamnande nåden




Fri vers av Maria T
Läst 159 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-09-04 18:09



Bookmark and Share


  anits VIP
Vackert och starkt skrivet
2011-09-05

  walborg
Inerlighet - tack Maria.
2011-09-05

  aol
verkligen en stark skrift från hjärtat
2011-09-04

  Bibbi VIP
Tack för god lärdom!
2011-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Maria T
Maria T