Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Erkännande.

Någonstans är jag riktigt jävla livrädd för att du ska lämna mig.




















Men ändå så tror jag att det jag är mest rädd för är att jag ska finna fel i dig som inte finns.















Och lämna dig för att du fick mig att gråta ibland.









Så löjligt av mig.




Fri vers av Caiisa
Läst 145 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-09-04 19:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Caiisa