Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Först publicerad på: http://ljusetkommer.se/?p=1624


Vad vill du göra idag?



En kort enkel fråga bara:

Du har säkert hört den förut.

------------------------------------

Vad vill du göra idag?

------------------------------------

Du har säkert nåt bra svar.

------------------------------------

Men.

Vi tar om frågan.

Med ändrade grundförutsättningar.

------------------------------------

Vad vill du göra idag?

------------------------------------

Om du skulle VETA

att allt som är av ondska

är försvunnet imorgon.

------------------------------------

STOPP!!
Jag ser oss!!

------------------------------------

Vi tog det INTE ALLS på allvar.. Vi
tänkte - NEHEDÅ! för allt är lugnt..
för detta ska nog INTE ske.. för..
detta KAN ej ske.. aldrig nånsin..
iallafall.. INTE imorgon.. tror vi.. 
nästan säkert.. men, i vilket fall
som helst.. så ÄR det helt omöjligt,
OCH så har vi inte tid.. att lyssna 
på DUMHETER.. och inte just IDAG!.. 
eller imorgon heller för den delen..

------------------------------------
Men..
------------------------------------

OK, en gång till:

------------------------------------

Vad vill du göra idag?

------------------------------------

Om du skulle VETA

att allt som är av ondska

är försvunnet imorgon.

------------------------------------

Ge denna fråga ändå en chans - NU

------------------------------------
För..
------------------------------------

Det är en uppbyggelig fråga

Den förmår skala av onödigt krafs

Den kan ta fram essensen av oss

Den kan peka ut nya vägar

Den kan upplysa och glädja

------------------------------------

Den är av Ljus och Kärlek

------------------------------------

Först publicerad på:
http://ljusetkommer.se/?p=1624
2011-09-05 Av ljusarbetare Ari Viklund




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ari Viklund
Läst 434 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-09-05 09:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ari Viklund
Ari Viklund