Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet

och när musiken flödar
genom horder av människor
går jag längs gator som
genomsyras
av livet




Fri vers av Stjärnfall
Läst 244 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-09-05 18:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stjärnfall
Stjärnfall