Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pågåendets dilemma


Tiden var inte blid, inte försiktig,
inte alls på min sida,
inte som jag ser det nu
när kvällen innebär
ett engagemang
jag helst skulle slippa.

Jag formar mina omständigheter
så att de ger mig utrymme,
om än bara en kort stund.
Sliter i stamceller och synapser,
driver mina uttryck mot något
jag ännu inte vet något om.

Natten är i maskopi med vampyrerna!
Allt är skrämmande totalt.
När jag till slut återvänder till här
är det redan mörkt
och fåglarna har tystnat.




Fri vers av andrasidan
Läst 142 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-09-05 20:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

andrasidan
andrasidan