Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

spratteldocka

den som hänger upp en spratteldocka har ett stort ansvar. jag menar det verkligen. då talar jag inte bara om hur noga konturerna ska vara klippta och hur hårt trådarna ska vara spända, i och för sig nog så viktiga detaljer för dockans kroppsuppfattning. nej jag talar framför allt om hur man leker med henne, hur man talar till henne. talar man till exempel mycket spanska med dockan kan hon ju fastna i en evig tarantella, och talar man för mycket filosofi med henne kan hon ju få syn på sig själv, upphängd i tåtarna. det vore ju sannerligen för tragiskt.




Prosa av Nanna X
Läst 400 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-09-05 23:41



Bookmark and Share


    Cronopio
Skön text, lite cortázarsk så där. Tycker den tappar lite på slutet, men mycket stark inledning.
2011-09-06

  stenhur VIP
applåder
för den som
upphängd på
en tråd är
2011-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X