Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ingen hemma



ser ut genom fönstret
över gården ser jag hur det lyser hos dej

men du är inte där

du är här


och
jag
saknar
dej




Fri vers av bitch
Läst 128 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-09-06 09:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bitch