Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du brännmärkte mig.

 

Jag skulle ge allt i världen
för att få bitarna att passa in
i puzzlet
du och jag
påbörjade 
för så länge sedan.

Men kanterna är ojämna
och jag passade ändå aldrig in i din värld

Jag öppnade mitt hjärta på en bit papper
skrev ner alla mina tankar och ord
och du slängde dem ifrån dig
du kastade mig överbord.

Allt måste bli rätt
i bubblan av perfektion
och jag kom med mina tändstickor
brände hål och gjorde skavsår
och jag kommer föralltid att vara märkt
av imperfektets kraftiga verk
för bakgrunden kommer vi aldrig ifrån.

med mina vapen som kompanjon
slog jag hål på din värld
du blev lika skev som mig
och vi började puzzla vårt puzzel
utan färg

Men sista biten går inte att få i
jag är brännmärkt och skev
så vår målning är lika ofärdig som oss
som höll så hårt
så nära
bara för att inte falla isär

men du kastade mig överbord
och jag föll
föll
föll
föll
föll
och kommer alltid att falla
bort från dig,
du brännmärkte mig.




Fri vers av entusiasm
Läst 610 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-09-06 12:55



Bookmark and Share


  Tymin
jag blir gråtfärdig av att läsa den här texten - ja, jag får faktiskt svårt att andas. den är väldigt, väldigt träffsäker. det är en sådan text som ger mig perspektiv och som jag kommer spara. tack!
2011-09-25
  > Nästa text
< Föregående

entusiasm
entusiasm