Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

11:57. Ett Andetag Djupt Bara




Jag vill inte riktigt samsas om dig du
Dysterkvist väninna ifrån Helvetet. Med versal

födelsedagen till ära. Som så många gånger förr.
Vart tog du vägen när jag var liten? Jaså in i tapeten.

Var det en sån blomma du blev? Det var väl duktigt ändå?
Själv kunde jag inte gömma mig nånstans

i verkligheten. Jag fick gå in i låtsasheten.
Ta fem feta steg inåt och gå vilse i min kropp.

Visst är det väl otroligt ändå! Att överleva
genom utplåning!




Fri vers av ulf olsson
Läst 270 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-09-07 11:58



Bookmark and Share


  Avsmak
Riktigt fina grejer.
"Låtsasheten" är ett strålande ord!
Och "Att överleva genom utplåning" är som sagt helt fenomenalt!
2011-09-17

  Malin Ringdahl
Antingen dra uppmärksamhet till sig
eller försvinna.
2011-09-07

  Gunnar Hilén VIP
de sista två raderna den bästa djuppsykolgi...den borde stå om i läroböckerna !
2011-09-07
  > Nästa text
< Föregående

ulf olsson
ulf olsson