Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2002


papi



Nio långa viktiga år
ifrån varandra
tomrummet
kan inget fylla

Smärtan hon tillfogade -
Bilden av mig blev
suddig

Men kärleken
oförstörbar
alltid

Ett halvt sekel av mitt liv
och många år efter det hände
tog du min hand
ömt till tröst

tack




Fri vers av rebecca d
Läst 444 gånger
Publicerad 2006-01-08 09:53



Bookmark and Share


  Rachel Roth
berörande...i vemod och ömhet
2006-01-09

    Bodil Sandberg
En mycket vacker dikt...nio långa viktiga år...kärleken är oförstörbar...trots allt
2006-01-08

    ej medlem längre
Kärleken synns i texten!
Nio år, oj oj....
2006-01-08

  Hans w-art Westlund VIP
tid är relativ, sa einstein.. din text skänker hopp om att det aldrig är försent..
2006-01-08

  Ingrid Nilsson
Svårt att inse och svårt att skriva,att vi trots omständigheter må säga tack till våra föräldrar,både de närvarande och de frånvarande. Tack till Dig för denna fina dikt.
2006-01-08
  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d