Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äntligen

Äntligen gråta,
Släppa taget.
Äntligen gråta,
Vara hjälplös.
Äntligen visa känslor,
Äntligen finnas till.




Fri vers av Ida Annagreta
Läst 266 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-09-08 16:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ida Annagreta
Ida Annagreta