Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Först publicerad på: http://ljusetkommer.se/?p=1651


Ljus och Kärlek är att lita på



Med tanke på den oro som finns i världen just nu,
så är många oroliga för hur allt ska bli i framtiden.

Det finns så mycket skrämselpropaganda om hur
allt kan gå åt skogen, detta tar mycket kraft i en
människas liv att känna osäkerhet om framtiden.

Jag ville idag bara säga; hys ingen oro! Vi lever i
en tid, som är en tid som inte på något vis liknar
någon annan tid. Tiden som är idag är Kärlekens
och Ljusets tid. Den tiden då allt ska bli nytt av
Kärlek och Ljus.

Känn efter noga i ditt hjärta och du ska veta att
det är just så. Ingen oro behövs, för allt är ordnat
att bli till det bästa och av Kärlek och Ljus endast!

Sök NU andra som också är vakna för att lyssna
in budskap som är av Kärlek och Ljus!

Detta är det som ligger i tiden just nu, sök dig till
andra som lyssnar och lever för Kärlek och Ljus.

Låt dig vägledas av ditt hjärta i allt. Ett tips är att
söka information på internet om det som är. Låt
hjärtat noga vägleda dig, så hittar du just den info
som du är i behov av. Prata med andra om Kärlek!

Vad just du ska göra eller inte göra kommer ditt
hjärta att uppenbara för dig om du ärligen söker
att vilja leva ett liv för Kärlek och Ljus i världen.

Men. Hys ingen oro över situationen som är nu,
allt är under kontroll. Gud har på inget vis glömt
oss, vi kommer bli på bästa vis omhändertagna!

Kärlek och Ljus!


Först publicerad på:
http://ljusetkommer.se/?p=1651
2011-09-08 Av ljusarbetare Ari Viklund 




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ari Viklund
Läst 378 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-09-09 12:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ari Viklund
Ari Viklund