Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gänget dividerar

Vart ska vi gå?
Vad ska vi hitta på
Att bara stå här och hänga vid tunnelbanan, är ju hur tråkigt som helst
Boring!
För här så händer det ju ingenting
Och varför så är bara ungdomsgården stängd sedan längesen?

Och då någon annan i gänget bara tar till orda

Ja, det har jag också svårt att förstå
Man kan inte ens få spela lite innebandy med sina polare längre
så som man bara kunde få göra förut
Och det på grund av att kommunerna numera bara sparar på sina så älskade pengar till det ena och andra
Men skit i det!
Kom igen nu istället, så hittar vi på något annat bus istället
Något litet djävulskap
Eller vad som helst bara för att få tiden att gå lite…

Gänget dividerar…

Ken Cassel
9/9-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 166 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-09-09 18:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel