Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Prinsessan Hjärtegod

smärtan hon bodde i ett rum utan fönster

sidan om

bodde skrattan
hon öppnade alltid dörren
när smärtan ringde på

längtan kom ofta på besök
till skrattan,
som de kunde skratta,

skrattan och längtan
ljusen
i smärtans liv






Fri vers av Anders Håkansson
Läst 338 gånger
Publicerad 2012-03-15 19:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anders Håkansson
Anders Håkansson