Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömsekvens

Bland rosor dansar änglar,
med kronblad i sitt hår.
Virvlande i takt,
med tystnadens melodi.
Lekande lätt på foten,
in bland buskar och snår,
där den vilda dansen fortgår...
Nu, igen o för alltid.




Fri vers av Celticgirl VIP
Läst 534 gånger och applåderad av 31 personer
Publicerad 2011-09-10 16:43



Bookmark and Share


  Helena C.W.
Sagolikt vacker!!!
2013-01-11

    ej medlem längre
whiiihiiii ...
2012-12-04

  Den gamle
Väldigt vacker
2012-11-04

    ej medlem längre
Luftig och vacker text, jättefint
2012-09-12

  Linda CH VIP
Drömlikt vackert!
2012-02-08

  Quasimodo
Här känns det som livet strömmande och brusande, som en älv med höstens sprakande färger i!!!!
2011-10-04

  Nordlys
Så go text, den går nog att sätta musik till!
2011-09-18

    Herr Ångest
Håller med om att det var ett bra flöde i texten.. Dessutom har du fått in rim utan att det på något sätt stör rytmen. Sånt gillar jag!
2011-09-16

    ej medlem längre
Snyggt !
2011-09-15

  dead_prez
Vackert... och tack för dina applåder!
2011-09-14

  Mangal VIP
Fint flöde genom texten. Som en dans.
2011-09-13

  ester.b
Väldigt fin, gillar det enkla språket. Söt!
2011-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Celticgirl
Celticgirl VIP