Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kontraster och hemligheter


och där

syns det

att det förbjudna

är

det viktiga

som vi måste

bevara



skilsmässotankar

är nervigt

seende


svart och vitt blir

färgglatt och

ser ut

som du




Fri vers (Fri form) av Sarah Tomasson
Läst 394 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-09-11 13:06



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
tycker om det vilket sakta stiger fram
genom dina ord
2011-09-11

  cilax VIP
sirligt syrligt vackert
2011-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Sarah Tomasson
Sarah Tomasson