Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

247. Sonen gör oss fria




Hösten nalkas med frostiga pärlstänk
på årets sista rosor
Guds verk är i skapelsen
och Guds verk äro vi

Med oändlig stolthet
är vi inneslutna
i Skaparens eviga livsvilja

Han klöv sönder klippan för oss
och lät livets vatten flöda fram
Ett vatten som fritt kan flöda
i vardagens alla möten

Sonen stannar hos oss för alltid
och sonen gör oss verkligen fria
Ur denna frihet
spirar tjänster av ädlaste slag

En klarare dag skall tändas för jorden
och vårens vindar
skall åter fläkta daggens pärlor




Fri vers av Maria T
Läst 162 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-09-11 20:02



Bookmark and Share


  Anna*
Det kommer varma vindar och det är befriande och gott! Fint skrivet! ♥
2011-09-12

  Bibbi VIP
Amen!
2011-09-11

  walborg
Varmt tack Maria.
2011-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Maria T
Maria T