Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Räddad av nuet

Igår kände jag det
en kort sekund
eller två

Det där hålet
som är fyllt
men ändå ett tomrum

Kanske på grund av stunden
allvaret
magin
och det vackra
att känslan fanns
som inte finns
det jag inte vill ha

En sekund
eller två går fort
och jag är hel igen




Fri vers av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 304 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-09-11 21:52



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Grattis till placeringen av denna så fina och förnämliga text!
2011-09-17

  aol
skönt fint skriver du av dej dina känslor,
2011-09-13

  Anna*
Så skönt att det är så läkt att det inte dröjde kvar ♥ Din text inger hopp!
2011-09-12

  lodjuret/seglare VIP
Vad skönt att kunna skriva av sig sina känslor, om man inte kunde det skulle tiden bara gå, en förbli
2011-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen