Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

åh förlåt



åh förlåt

men tvivlen växer
hela tiden

när jag hör dej
tiga

när jag ser
din frånvarande blick

och anar ny mark
under dina fötter

**

en signal
återkommande
pip

ett samtal
av oändliga

akututryckning
utan slut

lämnar inget utrymme
ingen ork
inget hopp


jag är bara en hållplats
som ger lä på vägen

du absorberar min värme
tankar min energi


för att resa vidare











Fri vers av bitch
Läst 164 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-09-12 08:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bitch