Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fyror


dom kan ju försöka
att få oss
att känna oss normala

eller nästan i alla fall
typ som fyror
på en tiogradig skala

fast innerst inne
vet vi nog alla
sanningen

när allt det där
mörka i oss
dyker fram igen

som hajar
när dom känner
doften av blod

svårt att hålla
tillbaka då
enda tanken är
mmm, ett dukat matbord

men dom kan ju låtsas
vi kan låtsas
allihopa

att våra hjärtan
är något annat
än tomma
gropar













Fri vers av Staffan Welroos VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-09-25 16:09



Bookmark and Share


  poetryGirl
Bra poetat
2011-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Staffan Welroos
Staffan Welroos VIP