Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den avtäckta bysten


Den avtäckta bysten försvann
samma dag den avtäcktes.
Prästerna skyllde på ateisterna,
församlingen menade att det hade
med religionens förlorade innehåll att göra.
De utanför som hörde om händelsen
tyckte det var en storm i ett glas vin.




Fri vers av andrasidan
Läst 110 gånger
Publicerad 2011-09-12 21:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

andrasidan
andrasidan