Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han

Tvivelaktig var svaret
som följde frågan
ingen vågade ställa.

Han såg på fullmånen
och tänkte på haren
och på sträckbänken
där alla kättare ligger.

Natten föll som den alltid gör,
det som utgör essensen
i varje människa
är allt som räknas.




Fri vers av andrasidan
Läst 122 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-09-12 21:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

andrasidan
andrasidan