Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärnstress

Hjärna på kortvarv fastnar bland alla svarta klickar mörker
som om allt var ett mörker
eller som att det ljusa skuggas utav mörker
själen kvider
Alla muskler är spända och kroppen ryter ifrån med värk
Argcentrat aktiveras
Tankarna blir till rubriker utan nyanserade undertexter.
Kraftfulla energier slungas iväg
blir inte till möjliga broar emellan människor

Varje annan drabbad människa
måste ta sin andning och låta tankarna värka ut i s t i l l h e t
plötsligt får hjärnan syre
kroppen börjar andas och musklerna släpper efter och börjar samarbeta




Fri vers av Feminaz
Läst 319 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-09-13 17:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Feminaz
Feminaz