Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hur mycket som inte blir sagt


Jag ville vara snäll

Så fort på med filtret här ska bryggas en panna
man vet ju inte om du tänkte stanna

Filtrera mina känslor genom ett kaffefilter
så kunde jag bjuda dig på en god kopp
Den kunde smaka gott och den skulle
innehålla min arom och ge dig hopp

Inga anklagelser skulle få rinna igenom
Inga besvikelser skulle du få
Bara en varm känsla som du behöver
även om du tänkte gå

Fast sanningen kanske är att du
aldrig tänkte komma för du var
aldrig tänkt som min
Men jag försökte verkligen vara
snäll och leka vännen din

En påtår får du inte
det kan jag lova
den blir för stark
och då kan du inte sova

Jag vill att du ska sova
som Törnrosa i sagans bok
För egentligen så tycker jag
att du inte är riktigt klok

Nej nu får du sätta dubbelt filter i
och det fort
annars kan det hända att jag vill säga
att du är en stor fet lort

Jag ville vara snäll.. mot mig
därför säger jag inget mer till dig




Fri vers av Spirit
Läst 327 gånger
Publicerad 2006-01-08 21:52



Bookmark and Share


    oas
Underbart
2006-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Spirit
Spirit