http://media.photobucket.com/image/beatles%20blackbird/rhonda7447/Blackbird-Beatles.jpg?
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fri vers (Fri form) av Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Läst 454 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-09-13 18:36



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
du berör

din röst är vacker
bär orden
du andas din värme
2011-09-14

  Ninananonia VIP
Så fint du läser den..tycker om ...berör..
2011-09-14

  Bibbi VIP
Starkt berörande.
2011-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)