Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det finns en finurlig sak som kallas upphovsrätt. Alltså kopiera/sno inte andras verk och låtsas att det är ditt . Jag vill bara upplysa er om detta!


Kärlek

Jag tänker mig det som något fridfullt, behagligt.
Inget som gör ont, sticker i hjärtat.
Någon som vill mig väl och ler.
Inte som slår och hånskrattar.
Någon som ser på mig, för den jag är.
Ingen som vill att jag ska låtsas vara,
o aldrig blir nöjd ändå.
Något som gör mig varm och glad, vacker och trygg.
Inte osäker, ledsen, kall och ful.
Att jag mår bra och lever lyckligt.
Inte som deprimerat olycklig med dödslängtan,
för allt gick fel... i kras.
För, utan kärlek försvinner det mesta o allt blir stort,
svart o läskigt ofrånkomligt dött.

- Så, jag tänker mig det som något fridfullt, behagligt: den stora kärleken.




Fri vers (Fri form) av Celticgirl VIP
Läst 406 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2011-09-13 23:50



Bookmark and Share


  Ole Sunnerfjell
Så sant så. Var dig själv och var stolt över dig
2013-01-14

  LassO
nice
2012-11-14

    ej medlem längre
Så fint. Och så sant. Hur många gånger går vi inte och blir sårade för att en dag få känna oss omtyckta och trygga?
2012-10-24

    ej medlem längre
Denna gjorde mig glad :)
2012-10-05

  Lynx63 VIP
Underbar djup text.

2012-09-11

  janoch taikon
kanonbra igen , detta är varmt och djupt
2012-01-21

  marie ohlson
Berör mig enormt. Gillar ditt "språk". Jag känner så Väldigt igen mig i dina texter. Känner tröst!
2011-11-02

  Jean-Michel Orblin
Du har lyckats beskriva kärlekens sidor på ett bra sätt.
2011-09-19

    ej medlem längre
Kärlekens fram- och baksida. Väldigt fint och rakt formulerat. Gillar verkligen!
2011-09-18

  in effigie VIP
exakt så....fint
2011-09-18

    AA VIP
Vackert skriftat.
2011-09-18

    ej medlem längre
Så borde den vara alltid ! Vackert !
2011-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Celticgirl
Celticgirl VIP