Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag har nu mera levt längre utan henne, än med henne. Världen kommer aldrig hämta sig från att ha förlorat henne.


Jag höll av dig så högt

All those years, they where here,
First

Jag vill inte glömma
Men jag tror fan att jag håller på att göra det
Jag skäms
Hur kan man glömma det som var så
Viktigt
och älskat
Jag höll av dig
Så högt

Ser gamla bilder
Du ler
Jag gråter
Vill så gärna ha dig tillbaka
Här hos mig

Ställer frågor
Skriker på ditt leénde
Anklagar dig för att ha blivit sjuk
Anklagar livet för att du dog

Hade du varit stolt?
Hade du skämts?
- över mig

Hade du älskat mig?
villkorslöst
fast än,
att jag
bara är
Jag?

Jag höll av dig så högt
Och jag saknar din kind




Fri vers av LovisaCecilia
Läst 226 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-09-14 21:47



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
mycket vackert i sin sorgstämmiga ton.
2012-01-23
  > Nästa text
< Föregående

LovisaCecilia
LovisaCecilia