Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
obs ironin....


min stora stora kärlek



o, vad jag älskar dig
stormar jag

se hur mycket
bankar

hur jag längtar
vädjar


kan du inte arbeta med dina problem så att
resonerar moderligt storsint

inser du inte
grymtar förargad

hur kan du försmå mig
och den kärlek som jag ju ser att du
suckar

nä är du så dum
tänker ilsket

och sårar mig så
beslutar jag mig argt

och ger deprimerad upp


var det nån gång jag såg

dig?





Fri vers av rebecca d
Läst 729 gånger
Publicerad 2006-01-08 23:18



Bookmark and Share


  himlens hemlighet VIP
insiktsfull text...om än med humor...tycker om den...tack!
2006-01-11

  Rachel Roth
starka känslor utkastade
på ett lite ovanligt sätt
genom att de undre
raderna inte är kursiverade
som tankar....som det brukar

gillar effekten i diktform
2006-01-09

  Ingrid Nilsson
Åh,denna obesvarade kärlek, smärtan och ilskan...och självförebråelserna ryms här. Snygg text!
2006-01-09

  Propella
Vilken fantastisk text! Fastnade särskilt för:

"o, vad jag älskar dig
stormar jag

se hur mycket
bankar

hur jag längtar
vädjar"

Det är så talande.
2006-01-09

    ej medlem längre
Varför deprimerat ge upp?..? Det är väl meninglöst?!
Lycka till med din kärlek, till honom som en dag kanske ser dig.
Men krusa inte för honom, det vill du nog inte. Men längta kan man...
2006-01-09
  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d