Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tvivel



blodröd tråd
genom tid och rum
stark och tjock

runt naken kropp
kring blottad hals
den ligger

du skapar den
du lindar den
du drar i den




Fri vers av bitch
Läst 132 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-09-15 09:02



Bookmark and Share


  TT
...suggestiv...både lite hotfull och sensuell på samma gång...gillar!!!
2011-09-15
  > Nästa text
< Föregående

bitch