Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äta det som ser på dig

Mitt öga flimrar sakta på morgonen när jag tänker på dagen
på kvällen flimrar det saktare när jag tänker på igår
sen sätter jag mig upp och kräks mentalt en liten stund
för jag tänker på att idag är samma dag som igår som idag

Malmö, skitiga jävla håla som är full av stank och död
Malmö, äckliga mörka betong upplyst tom, mörk och död
Du suger all kraft ur mig levande, sväljer mig och mitt öga
Du lever rakt igenom mig och ser mig stå död och blöda

Mitt öga flimrar snabbare på natten
när Gud är tyst och folket sover naket
Jag älskar livet mest på natten ensam,
när jag är ensam utan alla idioter




Fri vers (Fri form) av Lengum
Läst 325 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-09-15 16:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lengum