Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
satt på papper 2011....


Kärlek







Jag
kan känna dina trygga andetag
mot min kind
där jag vilar
mot din varma mage

min tunga lapar salt och näring
i din grunda navel

jag har allt jag behöver
här
hos dig

här vill jag somna
för gott




Fri vers av Bengt Lindell VIP
Läst 464 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-09-15 17:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bengt Lindell
Bengt Lindell VIP